Hola, Merakie! Et donem la benvinguda al nostre meravellós món!

Meraki és el resultat de l'aliança de dues persones: la Judith Prieto, una famosa especialista en cura dels cabells, i la Noelia Oto, una esteticista de renom.

Quantes vegades has deixat de fer servir un producte just després de comprar-lo? Resulta que en arribar a casa t'has adonat que no era el que esperaves, o que no li va al teu cabell, pell o estil de vida. Al final, acabes amb l'armari i les prestatgeries plenes de coses que no vols, d'aquesta manera acaba a les escombraries. Tot i això, en fabricar productes per a cada necessitat, som capaços de comprar exactament el que necessitem, reduint així el desaprofitament.

Oferir un servei personal és la millor pràctica mediambiental que hi ha. Si et podem donar el producte apropiat per a les teves necessitats, tu hauràs invertit bé els teus diners i nosaltres haurem guanyat un client habitual. A més, el consum de productes innecessaris baixarà i també els diners desaprofitats. Quan vam pensar en el que la gent volia de debò, se'ns va acudir que volien unicorns i arcs de Sant Martí, i això és el que hem fet. Esperem que la teva experiència a la nostra empresa sigui verdaderament agradable, satisfactòria i plena de colors!

Gràcies per confiar en Meraki. T'agrairíem que ens donessis 5 minuts o menys per respondre una breu enquesta i compartir-nos com va ser la teva experiència amb nosaltres.

https://forms.gle/ovAd5fHfGoXXh8Zx7